Slovenija
114 ogledov

Trener posilil 25-letno športnico, policija potrdila prejem prijave

V petek popoldan je mladoletnik v središču hrvaškega mesta Vinkovci posilil 11-l Žurnal24 main
Slovenska policija potrdila, da je prejela prijavo posilstva.

Pred dvema dnevoma smo poročali o 25-letni slovenski športnici, ki naj bi jo na Cipru posilil njen 50-letni trener. Takrat slovenska policija še ni imela prijave, danes pa so jo potrdili. 

"V povezavi z vašimi vprašanji vam lahko potrdimo, da smo zaradi sumastoritve uradno pregonljivega kaznivega dejanja sprožili postopek tudi pri nas in izvedli prve ukrepe, obvestili smo državno tožilstvo, povezali pa smo se tudi s ciprskimi varnostnimi organi, da od njih pridobimo relevantne podatke," so nam danes sporočili s policije. 

Več podatkov vam zaradi varovanja interesa nadaljnjega postopka invpletenih oseb ne moremo posredovati.

Žrtev naj bi bila iz Maribora in trenira borilno veščino sambo – mešanico juda, karateja in rokoborbe, na Cipru pa se je udeležila športnega tekmovanja. 

Trenerja so na Cipru aretirali in ga zaslišali, nato pa so ga izpustili, saj je nameravala žrtev prijavo podati tudi v Sloveniji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • Skippy 23:47 14.december 2016.

    Pravilno je, da ni imen, dokler človek ni dokazano kriv. Imamo policijo in sodstvo, ne rabimo še lokalnih dežurnih fanatikov. Kaj bi ti sploh imel od tega, da veš njegovo ime?

  • Bizgec 22:39 14.december 2016.

    Zato ker smo civilizirani (baje) in nočemo zakona množice. Zato ker si lahko kdo kdaj obtožbe izmisli. In potem sicer nedolžna oseba kapitalno najebe. Če je ne premlatijo ogorčeni sodržavljani, se ji pa uniči ime. Po krivem. In tudi, če ...prikaži več se izkaže, da so bile obtožbe izmišljene madež še vedno ostane, ker so potem vsi "pametni" in "pametno" mislijo, da je zadaj OČITNO neka zarota in prikrivanje itd. Da ne govorimo o morebitnih fizičnih posledicah, ko kreteni z ulice pravico jemljejo v svoje roke.Ja, po objavi imen bo vse drugače. Še slabše kot sedaj.

  • nergač 18:53 14.december 2016.

    uredništvo je bebavo , ja, to je dejstvo, kkor si napisal. Ampak še huje je, da je bebavo tudi slovensko sodstvo....temu pa ni pomoči. In časi so taki, da je ženska žrtev. Vse drugo nič ne šteje. V sodstvu samem ...prikaži več je pa 90% sodnic. Ćutečih in čustvenih. One že vedo, kako in kaj...