Slovenija
884 ogledov

Trgovine danes prej zapirajo vrata

Trgovina Profimedia
Na silvestrovo trgovine svoja vrata zapirajo prej, kot je to običajno. V nedeljo in ponedeljek ostajajo zaprte.

Medtem ko bodo trgovine 1. in 2. januarja 2023 zaprte, bodo v danes odprte drugače kot običajno. 

Iz Mercatorja sporočajo, da bodo na silvestrovo njihove trgovine odprte najdlje do 18. ure. Do kdaj bo odprta vam najbližja Mercatorjeva poslovalnica lahko preverite na tej povezavi

Sparove trgovine bodo v soboto, 31. decembra, odprte najdlje do 17. ure. Delovne čase trgovin lahko preverite tukaj.

Trgovine Tuš bodo odprte najdlje do 17. ure. Izjema je Tuš supermarket Koper v Planetu Koper, ki bo odprt do 19. ure. Delovni čas trgovin je dostopen na tej povezavi.

Do 17. ure bodo na omenjeno soboto odprte tudi Lidlove poslovalnice. Delovni čas za posamezno poslovalnico lahko preverite na trgovčevi spletni strani pod zavihkom Odpiralni časi desno zgoraj.  

Hoferjeve poslovalnice bodo v soboto, 31. decembra, zaprle vrata ob 17. uri. Delovni čas posamezne poslovalnice lahko preverite tu. 

Spremembe v delovnem času so napovedane tudi v novem letu. Priljubljena nakupovalna središča v novo leto vstopajo s krajšim delovnim časom.

Praznični delovni čas tudi v bankah in hranilnicah 

Banke in hranilnice bodo danes delale po spremenjenem poslovnem času. Poslovalnice, ki so odprte ob sobotah, bodo odprte do 12. ure. Poslovalnice v trgovskih centrih bodo poslovale v skladu s pogodbenimi zavezami. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3