Slovenija
21 ogledov

Triglav prodaja delnice

Žurnal24 main
Zavarovalnica Triglav in Pozavarovalnica Triglav Re objavili javni poziv za zbiranje ponudb za nakup skupno 3,29-odstotnega deleža v Novi Ljubljanski banki.
Zavarovalnica Triglav prodaja 290.155 delnic oziroma 3,26-odstoten delež, Triglav Re pa 2718 delnic oziroma 0,03-odstoten delež osnovnega kapitala največje slovenske banke. V celotnem paketu, ki se prodaja, je tako 292.873 delnic.

Zavarovalnica Triglav in Pozavarovalnica Triglav Re sta objavili razpis za prodajo skupno 3,29-odstotnega deleža v Novi Ljubljanski banki (NLB). Minimalna izklicna cena za prodajo znaša 116 evrov na delnico, rok za zbiranje ponudb se izteče 25. februarja ob 12. uri.

Iz največje slovenske zavarovalnice so že prejšnji teden sporočili, da bodo na podlagi prejete ponudbe za nakup delnic NLB objavili javno vabilo k dajanju ponudb za nakup delnic te največje slovenske banke. Kdo je dal ponudbo, takrat niso razkrili.

Ponudbe se morajo nanašati na odkup celotnega paketa delnic, rok veljavnosti ponudb pa mora biti najmanj do vključno 15. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.