Slovenija
45 ogledov

Trije "nabijači" na kosilo z Gorenakom

gorenak poziva Žurnal24 main
Če ste policist, ki je Vinka Gorenaka na forumu policist.si hudo kritiziral, se lahko ob kosilu, ki ga bo plačal minister iz svojega žepa, z njim pogovarjate o aktualni problematiki.

Da tri najhujše kritike minister za notranje zadeve Vinko Gorenak vabi na kosilo, je sporočil kar na forumu. "No, pa dajmo, anonimni nabijači. Predlagam vam, da izmed tistih, ki ste najhujši kritiki mene, izberete tri najbolj udarne kritike. Na vse teme, ki mi jih boste sporočili, sem se pripravljen z vami pogovarjati ob kosilu, ki ga bom v Ljubljani na Kotnikovi 8 plačal sam," je med drugim zapisal. 

Alenka Klepac, ministrova predstavnica za stike z javnostjo, je za zurnal24.si povedala, da gre za reden način komuniciranja. "Svoje kritike je le povabil na kosilo. Kosilo bi potekalo na Kotnikovi, kjer ponavadi minister kosi. Plačal ga bo seveda sam," pojasnjuje. Sicer potencialne kandidate pomirja: "Mogoče je vse skupaj malce drugače, ampak nobenega strahu. Vesel bo, če se kritiki odzovejo."



Komentarjev 11
  • 1111 22:19 25.april 2012.

    ... si zadet ali prizadet?

  • Pepi 22:17 25.april 2012.

    Tale gorenak(zanalašč napisal z malo začetnico) jih pa strela in to naj bi bila olika nekega ministra enega najzahtevnejših ministrstev,takoj, gorenak(spet z malo začetnico)vrni kuli,pa ODSTOPI in ne delaj še večje blamaže tej vladi,kot si jo dela sama,je to način ...prikaži več nekega ministra pisanje po raznih socijalnih omrežjih????nimaš bol pametnega dela????,mogoče pa si privošči obisk pri Urški,pomaga

  • Fertel 20:21 25.april 2012.

    Minister Gorenak bi se moral obnašati svojemu delovnemu mestu primerno. Taka ravnanja in obnašanje je neprimerno. Če ni sposoben prenesti kritike, naj pa odstopi, ne pa da vse povprek imenuje za "nabijače." Na volitvah ni dobil glasov za poniževanje in ...prikaži več nekontrolirano pisarjenje.