Slovenija
72 ogledov

Trije znotraj dveh evrov

leče Shutterstock
Za bralca smo preverili, kje na spletu se da najceneje kupiti kontaktne leče in tekočino za čiščenje leč.

Iskali smo dve škatlici 14-dnevnih leč Acuvue Oasis in pet plastenk 360-mililitrskih tekočin Aosept.

Najcenejši ponudnik je bila spletna stran moje-lece.si, kjer bi nam navedeno prodali za 104,90 evra. Še dva ponudnika: lecka.net in najcenejse-lece.si pa ponujata skoraj identične cene: prvi za 106,50 evra, drugi pa za 45 centov več.

Isto za 16 evrov več

Drugi ponudniki (vse smo poiskali na googlovem iskalniku) so precej dražji. V spletni trgovini clarus.si bi jih dobili za 114,38 evra, na spletni strani naroci-lece.si za 116,46 evra, na spletni strani 080-1-lece.si pa za 121,41 evra, kar je dobrih 16 evrov ali 15 odstotkov več, kot pri najcenejšem ponudniku.

Ideja: plačaj predračun

Vsi ponudniki praviloma ponujajo brezplačno dostavo, preveriti pa velja, ali je potrebno ob dostavi poštarju dodatno plačati še za stroške plačila po povzetju. Za tiste z elektronsko banko je lahko precej udobno tudi plačilo predračuna, saj vam poštar v tem primeru paket pusti pred vrati. Kdor naroča s plačilom po povzetju, pa mora imeti pri sebi dovolj gotovine, če ga ni doma pa mora kasneje na pošto.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.