Slovenija
5570 ogledov

V avtu na avtobusni postaji našli truplo 41-letnika

Prometna nesreča v Ravnah na Koroškem KGZ Ravne na Koroškem
V zaklenjenem avtomobilu na avtobusni postaji na Poljani pri Prevaljah so našli truplo.

"Ob 11.14 so na Poljani v občini Prevalje na avtobusni postaji gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Prevalje odprli vrata osebnega vozila, v katerem se je nahajala mrtva oseba," je poročal portal uprave za zaščito in reševanje.

Danes smo prejeli še pojasnila policije. "Iz Regijskega centra za obveščanje smo prejeli obvestilo, da je na relaciji Prevalje proti Poljani, pri Štoparjevem mostu na avtobusni postaji že dalj časa ustavljeno vozilo, v njem pa je oseba, ki spi ali pa je z njo nekaj narobe. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za 41-letnega domačina, ki ni več kazal znakov življenja," so nam pojasnili na celjski policijski upravi.

"Po prihodu zdravnice na kraj je bil opravljen pregled trupla in ogled kraja dogodka. Pri ogledu zdravnica in policisti sumljivih okoliščin niso ugotovili, odrejena je sanitarna obdukcija, ki bo pojasnila vzrok smrti," so še dodali policisti.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.