Slovenija
28 ogledov

Tudi komercialka ni več zastonj

televizija Žurnal24 main
Slovenski televizijski trg je očitno pred novim mejnikom. Če morate za ogled oziroma poslušanje programov nacionalke plačevati naročnino, boste od jeseni, če boste to seveda želeli, morali plačevati tudi za programe komercialke.

Da v življenju res ni nič zastonj, dokazujejo na POP TV. Ogled programa Pop Brio, ki naj bi bil namenjen predvsem ženskam, od oktobra dalje namreč ne bo več brezplačen.

POP TV namreč s septembrom uvaja, kot so zapisali v sporočilu za javnost, prvi slovenski naročniški paket POP NON STOP. Njegova glavna značilnost bo ta, da bo ponujal šest programov, na katerih bodo predvajali filme, risanke, domače in tuje serije. Del paketa pa bo tudi prej omenjeni program.

"Pop Brio je bil že od vse od začetkov ´naš nišni program´" in to je tudi razlog, kot je za zurnal24.si povedala predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plus Katja Kovačič, da so ga uvrstili v plačljivi paket.

Umestitev v omenjeni paket je "logična in smiselna tako s poslovnega, kot tudi programskega vidika", saj bodo na njem, kot še pravi sogovornica, predvajane najbolj gledane tuje serije in prva igrana slovenska drama.

Ob tem pa dodaja, da bo ogled programov POP TV in Kanal A še naprej brezplačen. Bralci ob tem opozarjajo, da bosta tako programa programsko bolj "osiromašena", saj se bodo najnovejši filmi, serije in nadaljevanke po novem vrtele na enih izmed šestih omenjenih programov.

Komentarjev 7
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:31 19.avgust 2011.

    KanalA in POP po 1.9. postaneta osiromašena za kar nekaj oddaj,kar pa me preveč ne gane,saj starih filmov in nadaljevank,ki jih vrtijo že 389.,ne bom pogrešal!

  • hubertfast 09:57 19.avgust 2011.

    Zadeva je čisto ok, če hočeš imeti pač plačaš, če ne si pa brez. Tako bi tudi moralo biti z nacionalno televizijo.

  • Rumeni 08:57 19.avgust 2011.

    POP in Kanal A ostajata takšna kot sta (free), plačljivih (11,99 EUR) bo 6 novih programov, katerih program se ne bo prekinjal z reklamami. Vir: http://popnonstop.24ur.com/