Slovenija
32 ogledov

Tudi Ribari na polete v Planico

''Izolski Ribari bomo sodelovali tudi v akciji Očistimo Slovenijo v enem dnevu, Žurnal24 main
Navijači. S pretepov na ulicah v 20 letih obstoja na višjo raven športnega navijanja.

Društvo navijačev Ribari organizira ogled svetovnega prvenstva v poletih in zaključek svetovnega pokala na planiški velikanki. “Ogled organiziramo od leta 1996, le zadnji dve leti ga zaradi zdravstvenih težav ni bilo. Nič čudnega ni, da gredo Ribari na mraz. Ne navijamo samo za nogomet, ampak za šport na splošno. Seveda najprej navijamo za Slovence,” pove Mitja Cergol, predsednik Ribarov. Vsi, ki bi se jim v Planici pridružili, se lahko oglasijo v prostorih društva na Gregorčičevi ulici 21, in sicer vsak dan razen ob nedeljah od 18. do 20. ure ali po telefonu na 040 503 992.

So že polnoletni
Ribari letos praznujejo 20-letnico obstoja, 24. julija bodo organizirali dogodek, v sklopu katerega se bodo lahko predstavili vsi izolski glasbeniki. Nastopila bo tudi reška skupina LET3; prireditev bo najverjetneje v Arigoniju. V 20 letih obstoja so po njegovem mnenju za izolsko mladino naredili veliko: “Včasih so bile na ulicah prave bitke, mi pa smo želeli fante zbrati v skupino, ki bo sposobna organizirati navijanje na višji ravni,” se spominja Cergol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.