Slovenija
121 ogledov

Tudi T-2 z mobilno televizijo

(Foto: T2) Žurnal24 main
Uporabniki operaterja T-2 boste s prihodnjim mesecem televizijo lahko spremljali tudi na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici. Tako se T-2 postavlja ob bok operaterjem, ki ponujajo storitev mobilne televizije.

Z marcem bo Telekomunikacijski operater T-2 začel ponujati storitev mobilne televizije, ki jo boste lahko spremljali na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici. Kot pojasnjujejo, bo možna tudi uporaba funkcij časovnega zamika.

Tudi v Sloveniji se, podobno kot v drugih državah, širi ponudba storitev, ki omogočajo ogled televizijskih programov ter videa na zahtevo prek spleta, posledično pa tudi prek mobilnih naprav, kot so pametni mobilni telefoni, tablice in prenosni računalniki.

Razlike v zaračunavanju in tudi vsebini

Storitve, ki so že na voljo, se sicer med seboj razlikujejo v več stvareh: modelih zaračunavanja, možnostih spremljanja te spletne televizije v različnih omrežjih ali v različnih operacijskih sistemih ter storitvah na vsebinski ravni.

Komentarjev 3
  • vladek 17:36 28.marec 2012.

    T-2 je že ok.Če pa rad tarnaš,pojdi na Siol.Kot v starih časih,boš gledal TV na par in nepar ali vsaki drugi dan

  • gec 13:58 07.marec 2012.

    t-2 so kar v redu,verjetno nisi plačal,pa so te odklopili.tvoja napaka...

  • dino.sepe 13:48 07.marec 2012.

    Mislim, da bi morali na T-2 poštimati najprej katere druge stvari, ne pa si sedaj nakopati še dodatne storitve, ker še to kar imajo sedaj ne folgajo. Storitve so obup in še danes sem jezen, ker sem izbral njihov paket. ...prikaži več Čakam samo da mi poteče pogodba, potem pa samo še nasvidenje in nikoli več!