Slovenija
18 ogledov

Tudi to je naš turistični biser!

Poškodovano stopnišče na Bledu
1/7
Bralka
Poškodovane stopnice kazijo podobo turističnega Bleda. Lastnik obljublja, da jih bo prenovil, takoj ko se bodo temperature dvignile nad ničlo, občina pa poudarja, da je svoj del naloge že opravila.

"Situacija je taka že kar nekaj časa. Spet! Moje mnenje je, da, v kolikor stopinc ne morejo sanirati ali popolnoma prenoviti, je najbolje, da jih zaprejo." Tako je zapisal bralec, ki nam je poslal fotografije močno poškodovanih stopnic v središču Bleda. 

PREBERITE ŠE: 

Na Občini Bled pravijo, da poškodovano stopnišče ni v njihovi lasti, zato ne morejo narediti nič. "Stopnišče je v lasti Save turizma d. d., občina jih je v preteklosti že večkrat pozvala k popravilu," je pojasnil direktor občinske uprave Matjaž Berčon. "Žal drugih pristojnosti in vzvodov na zasebni lastnini nimamo."

Z deli bodo začeli, ko bo bolj toplo

Dodaja, da so sami svoj del stopnišča proti Ljubljanski cesti pred leti v celoti obnovili.

Poškodovano stopnišče na Bledu | Avtor: Bralka Bralka
Da so poškodbe na stopnišču opazili, pritrjujejo tudi v Turističnemu centru Bled, a dodajajo, da niso pristojni za dajanje izjav. 

Pri Savi d. d., ki ima stopnišče v lasti, pa obljubljajo, da ga bodo sanirali, takoj kot bo mogoče. "Z zunanjim izvajalcem imamo dogovorjeno popravilo takoj, ko se temperature dvignejo nad ničlo," pojasnjuje Ana Praprotnik iz Save Turizma. "Dela prej so nesmiselna, saj materiali ne zdržijo nizkih temperatur."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar praufo
    praufo 18:23 14.marec 2017.

    naročit storitve, pa jih plačat, druge opcije ni, al pa pustit tako kot je

  • valerijakregar 16:19 14.marec 2017.

    Da so poškodbe na stopnišču opazili, pritrjujejo tudi v Turističnemu centru Bled, a dodajajo, da niso pristojni za dajanje izjav. ---------------pristojni so le za to, da čakajo svojo plačo !!!!!!!!!!!!na marsikaj bi morali opozoriti, a "svojim" ...prikaži več" ne smejo skakati v hrbet !S R A M O T A kam ste pripeljali naš biser !!!!!!!!!!!!

  • valerijakregar 16:15 14.marec 2017.

    tipiĆno socialistiĆno stanje.že vrsto let.