Slovenija
27 ogledov

Tudi za Italijane in Hrvate

Mitja Terče, direktor Tuš nepremičnin, meni, da z izborom trgovin in konceptom z Žurnal24 main
Planet Tuš. Koper bo dobil tretji največji trgovsko-zabaviščni center v državi.

“Računamo na ves severni Jadran, torej Slovence, Italijane in Hrvate, kar predstavlja približno pol milijona ljudi,” napoveduje Mitja Terče, direktor Tuš nepremičnin, ki bo v Kopru 31. marca odprl največji Planet Tuš do zdaj. To je obenem tretji največji trgovsko-zabaviščni center v državi.

Tristo delovnih mest

61 milijonov evrov je vredna naložba v koprski Planet Tuš.

Terče ocenjuje, da takega izbora trgovin v povezavi s konceptom zabave ni od Trsta do konca hrvaške Istre. Poleg domačinov računa tudi na turiste. Na leto naj bi center obiskalo od pet do šest milijonov ljudi. Naložba je vredna 61 milijonov evrov in bo zagotovila 300 novih delovnih mest.

Trgovine, bovling, disko
V centru, velikem 70 tisoč kvadratnih metrov, bo več kot 50 trgovin, med njimi H&M, Zara, Calvin Klein, Peko, največja – na približno 1.500 kvadratnih metrih, v dveh etažah – pa bosta C&A in New Yorker. Poleg tega bodo obiskovalcem na voljo tudi multikino s šestimi dvoranami in možnostjo 3D-prikazovanja filmov, bovling, disko za 1.400 gostov, biljard, fitnes, otroško igrišče na temo džungle, koncertni prostor in gostinski lokali. V Planetu Tuš bo tudi 1.101 parkirni prostor, ki bo za zdaj brezplačen. “Z ogromne terase bo pogled na prekrasen vodnjak in center Kopra,” kot piko na i dodaja Terče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.