Slovenija
20 ogledov

Ubil 6 pasjih mladičev

1/10
Žurnal24 main
Neznanec ubil 6 mladičkov in jih pustil v gozdu.
Kužki so bili najdeni na začetku stare šmarske ceste v smeri Šmarje - Koper. Društvo vse prebivalce okoliških vasi in zaselkov, ki bi karkoli vedeli o tej zgodbi, prosi da jih nemudoma obvestijo.                     Fotografije si lahko ogledate tukaj.

18. marca so se v obalnem društvu proti mučenju živali odzvali klicu občanke, ki je ob naključnem sprehodu naletela na 6 mrtvih majhnih kužkov.

"Čeprav smo vajeni vsega hudega, je bil ta prizor res grozljiv. Gre za kužke, mešance, stare od 4-6 tednov, za katere predvidevamo, da jih je lastnik najprej ubil, nato pa odvrgel v grmovje," so na svoji spletni strani zapisali v Obalnem društvu proti mučenju živali.

Kraj so si ogledali tudi policisti
"Policisti so odšli na kraj in opravili ogled. Nato je v svoje roke zadevo prevzela sanitarna. Mi pa zbiramo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja mučenja živali," je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper, Anita Leskovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.