Svet
25 ogledov

Učencu prisolil klofuto, ostal bo brez službe

<ljubljana>01.06.09, ekonomska sola ljubljana, ucenci, ucilnica, dijaki, f Nik Rovan
Učitelju, ki ni mogel disciplinirati učenca, zavrela kri.

Učitelj Milovan Simić iz osnovne šole v kraju blizu srbske Vrnjačke Banje bo najverjetneje ostal brez službe, ker je 12- letnemu učencu med uro zgodovine prisolil klofuto. 

Hotel biti vprašan, ker je imel rojstni dan

"Učenec me je vprašal, ali ga lahko, ker ima rojstni dan vprašam in dam oceno, Večkrat sem mu rekel, naj se vrne na svoje mesto, vendar me ni poslušal, Na koncu sem bil že tako razburjen, da nisem več vedel kaj. Zamahnil sem in ga s konci prstov oplazil po obrazu," razlaga Simič.

Da je učitelj učenca oplazil s prsti po obrazu, so potrdili tudi učenci. Učitelj je suspendiran, najverjetneje pa bo, ker gre za hujši disciplinski prekršek, tudi ostal brez službe. Starši prijave proti učitelju niso vložili. 

Norčevanje iz učitelja

Simić naj bi bil 2008, ko se je v javnosti pojavil posnetek razgrajanja učenccev v njegovem razredu, na daljši bolniški. Na posnetku je ogoče videti razgrajanje v razredu in norčevanje iz učitelja. Eden od učencev je učitelju celo na vrat nastavil ravnilo in tako simuliral nož. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • jons 17:52 08.november 2015.

    senior kaj ima demokracija veze z vzgojo staršev? Vsak starš je odgovoren kako vzgaja svoje otroke in ne neka družbena struktura. Očitno so nekateri še vedno vajeni prevaliti krivdo na drugega in pilatovsko oprati svojo nesposobnost.

  • Senior 19:22 07.november 2015.

    RES JE!!!!

  • Senior 19:22 07.november 2015.

    Starši bi podprli svojega otroka in v nobenem primeru ne bi dali prav učitelju! Tako je danes v naši "DRUGI ŠVICI"