Slovenija
0 ogledov

Ugrin se še privaja

Tony Cetinski je v Mondu naredil pravi žur. Po koncertu se je z veseljem slikal Žurnal24 main
Mond. Poln igralniško-zabaviščni center dobra popotnica za novo upravo.

Skoraj dva tisoč gostov si je konec tedna ogledalo koncert hrvaškega zvezdnika Tonyja Cetinskega v igralniško-zabaviščnem centru Mond.

Med njimi pa nismo srečali novega predsednika uprave Hita Šentilj Željka Ugrina , ki naj bi se javnosti ta teden predstavil na novinarski konferenci.

Odpuščanj za zdaj ne bo

Kot smo izvedeli od zaposlenih v Mondu, se Ugrin, ki je bil nekdaj član uprave Casina Portorož, na novo okolje še privaja.

Te navedbe pa je za Žurnal24 prek službe za stike z javnostmi potrdil tudi Ugrin sam: "V prvi fazi želim opraviti temeljit pregled preteklega poslovanja in čim bolje spoznati vse zaposlene. Temeljni nalogi bosta poslovanje v skladu z izhodišči matične družbe in zagotavljanje dobrega organizacijskega vzdušja. ” Dodal je, da temeljito pregleduje poslovanje družbe, da pa je v prvih dveh mesecih letos, ko je Mond vodil Gregor Jeza , družba Hit Šentilj v tekočem poslovanju zaostajala za načrtom.

Prvi mož omenjene družbe pa kljub slabšemu poslovanju ne napoveduje zmanjšanja števila zaposlenih. "Že zdaj pa lahko povem, da bo za družbo v tem letu glavni izziv dvig na prihodkovni strani, ob tem pa bo zagotovo treba nadzorovati in optimizirati stroške," je sklenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.