Slovenija
24 ogledov

Ugrin se še privaja

Tony Cetinski je v Mondu naredil pravi žur. Po koncertu se je z veseljem slikal Žurnal24 main
Mond. Poln igralniško-zabaviščni center dobra popotnica za novo upravo.

Skoraj dva tisoč gostov si je konec tedna ogledalo koncert hrvaškega zvezdnika Tonyja Cetinskega v igralniško-zabaviščnem centru Mond.

Med njimi pa nismo srečali novega predsednika uprave Hita Šentilj Željka Ugrina, ki naj bi se javnosti ta teden predstavil na novinarski konferenci.

Odpuščanj za zdaj ne bo

Kot smo izvedeli od zaposlenih v Mondu, se Ugrin, ki je bil nekdaj član uprave Casina Portorož, na novo okolje še privaja.

Te navedbe pa je za Žurnal24 prek službe za stike z javnostmi potrdil tudi Ugrin sam: "V prvi fazi želim opraviti temeljit pregled preteklega poslovanja in čim bolje spoznati vse zaposlene. Temeljni nalogi bosta poslovanje v skladu z izhodišči matične družbe in zagotavljanje dobrega organizacijskega vzdušja.” Dodal je, da temeljito pregleduje poslovanje družbe, da pa je v prvih dveh mesecih letos, ko je Mond vodil Gregor Jeza, družba Hit Šentilj v tekočem poslovanju zaostajala za načrtom.

Prvi mož omenjene družbe pa kljub slabšemu poslovanju ne napoveduje zmanjšanja števila zaposlenih. "Že zdaj pa lahko povem, da bo za družbo v tem letu glavni izziv dvig na prihodkovni strani, ob tem pa bo zagotovo treba nadzorovati in optimizirati stroške," je sklenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.