Slovenija
40 ogledov

"Ultra je izvajala posle za TEŠ"

Žurnal24 main
V TEŠ obstaja dokumentacija, ki dokazuje, da je Ultra izvajala tudi posle za TEŠ, trdi Uroš Rotnik. Direktor Ultre Breznik in Rotnik drug proti drugemu napovedujeta "sprožitev ustreznih postopkov".

"Izjave velenjskega podžupana Srečka Meha in nekdanjega direktorja TEŠ Uroša Rotnika  o tem, da naj bi družba Ultra poskušala priti v posel TEŠ 6 neposredno ali prek različnih podjetij ter da so v TEŠ pred leti izločili Ultro iz nekega posla, so neresnične in izmišljene, zato jih kot zlonamerne v celoti zavračamo," je danes dejal direktor Ultre Gregor Breznik za Finance.

Dodal je še, da Ultra v tem tisočletju ni poskušala pridobiti nikakršnega posla, vezanega za TEŠ, in da niti nobena družba iz njihove skupine nima izdelka, programa ali storitve, ki bi bili lahko uporabljeni v TEŠ.

"Obstaja dokumentacija, ki dokazuje nasprotno"
Te besede so pripravile Rotnika do tega, da ni ostal tiho. "Ostro zavračam trditve direktorja Ultre, gospoda Gregorja Breznika," je zapisal v sporočilu in dodal: "V TEŠ obstaja dokumentacija, do katere zdaj kot odstavljeni direktor ne morem, ki dokazuje, da je Ultra neposredno ali prek hčerinskih družb v preteklem in tudi sedanjem tisočletju izvajala tudi posle za TEŠ. Zadnji račun za njihovo opravljeno storitev je bil zagotovo plačan v drugi polovici letošnjega leta."

Vsepovprek tožbe
Pravi še, da Breznikove trditve šteje za žalitev in napad na njegovo osebno integriteto "in bom zaradi tega sprožil tudi vse ustrezne postopke pred sodiščem". A tudi Breznik je za omenjeni časnik že napovedal sprožitev postopkov: "Neutemeljene trditve in laži predstavljajo načrtno škodo družbi Ultra, zato bodo proti vsem, ki jih razširjajo, sproženi ustrezni kazenski in civilni postopki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.