Slovenija
59 ogledov

Umor na Štajerskem

1/10
Žurnal24 main
Na Peščenem Vrhu pri Cerkvenjaku se je zgodil umor.

Po naših informacijah naj bi šlo za umor iz ljubosumja. "V incidentu je bila huje ranjena ženska, moški pa je umrl na kraju dogodka. Zraven je bila tudi ljubica," nam je zatrdil eden izmed prebivalcev Peščenega Vrha, ki dodaja, da naj bi do zločina prišlo v počitniški hiši žrtve zločina.

"Vsi sosedi smo pretreseni, saj je šlo za miren družinski par. Gospoda sem poznal zelo dobro, medtem ko o ženi ne vem kaj dosti,"
dodaja.

Mrtev je 74-letni moški
"Kriminalisti še vedno opravljajo ogled kraja dogodka. Motiv umora v tem trenutku še ni znan, način storitve ni znan, dejanje, o katerem se pogovarjamo, še ni določeno. O dogodku, v katerem je ena oseba umrla, ena pa je bila hudo telesno poškodovana, smo bili obveščeni v dopoldanskih urah,"
nam je zatrdil Bartolo Lampret z mariborske policije in dodal, da moški in ženska nista bila v zakonski zvezi.

Mrtev je 74-letni moški, hudo poškodovano 35-letno ženska pa zdravijo v mariborski bolnišnici. Neuradno smo še izvedeli, da je 35-letnica, sicer mati dveh otrok, včasih živela na Peščenem Vrhu.

 

Sosedje so povedali, da je 35-letnica večkrat prihajala k 74-letniku, ki je bil vedno dobre volje. Za svoja leta je bil zelo vitalen, skrbel je za nekaj vinskih trt, ki jih je imel ob hišici.

 

Vpletena naj bi bila tretja oseba, glede na zadane poškodbe najverjetneje moški, a policija naj ne bi še nikogar zaslišala, niti ženske, ki se trenutno zdravi v UKC Maribor.

Truplo moškega in ranjeno žensko naj bi ob 11. uri dopoldan našel sosed, ki pa o podrobnostih ne želi govoriti s policijo, niti z novinarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.