Slovenija
30 ogledov

Umrl voznik tovornjaka

(Foto: Bralec)
1/2
Žurnal24 main
Na štajerski avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Avtocesta Maribor–Ljubljana je na odseku Trojane–Blagovica v smeri proti Ljubljani še vedno popolnoma zaprta. Obvoz je urejen.

Danes okoli 14. ure se je na avtocesti Maribor–Ljubljana na odseku Trojane–Blagovica zgodila huda prometna nesreča.

"Po do zdaj zbranih podatkih je voznik tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom vozil po avtomobilski cesti Maribor–Ljubljana v smeri proti Ljubljani. Na odseku med Trojanami in Blagovico je iz neznanega razloga zapeljal v desno in trčil v odbojno betonsko ogrado ter padel iz vozila. Umrl je na kraju nesreče," je sporočil Sebastjan Juhant s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti še vedno na ogledu
"Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka. Še vedno so na kraju nesreče tudi policisti, ki z zbiranjem obvestil poskušajo ugotoviti potek nesreče," nam je še sporočil Juhant.

Cesta zaprta, nastajajo zastoji

Štajerska avtocesta je v smeri Ljubljane zaprta zaradi prometne nesreče med priključkom Trojane in priključkom Blagovica, zato je promet preusmerjen na vzporedno regionalno cesto, kjer je gost promet. Med priključkom Blagovica in predorom Podmilj pa je v smeri Maribora zaprt prehitevalni pas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.