Slovenija
88375 ogledov

Umrla dva znana novinarja Radia Študent

sveča pogreb grob Profimedia
Na Radiu Študent v teh dneh žalujejo.

V nedeljo so sporočili, da je po kratki in hudi bolezni umrl dolgoletni špiker Boštjan Vrhovšek. "Boli nas, da vas moramo obvestiti: včeraj zvečer nas je po kratki in hudi bolezni zapustil dolgoletni špikerski kolega, radijec in prijatelj Boštjan Vrhovšek Botz, so zapisali na svojem facebook profilu.

Včeraj zvečer pa so objavili, da je umrl še novinar Nejc Marcen.

"Z veliko žalostjo moramo sporočiti, da nas je mnogo prezgodaj zapustil naš novinar in prijatelj Nejc Marcen. Vsem radijcem, še posebej pa vsem v aktualnopolitični redakciji je bil drag prijatelj in krasen mentor. Na Radiu Študent je delal od leta 2008 in v tem času ustvaril krepko čez tisoč novinarskih prispevkov, poleg tega pa je mentoriral številne generacije naših novinarjev vse do manj kot meseca nazaj. APR brez njega ne bi bil to, kar je. Tako kot tudi vsi, ki smo ga poznali, ne bi bili to, kar smo danes, če nam usoda ne bi naklonila srečanja z njim," so zapisali.

Vsem, ki ju bodo pogrešali, izrekamo iskreno sožalje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • MK 08:10 19.januar 2022.

    o mrtvih vse dobro ampak če pogledaš njune profile na socialnih omrežjih pa ena sam negativizem, fašizem, levičarska propaganda, trpljenje, alkohol, Mladina, antiJanša ... ni čudno, če umreš mlad, če furaš sam saffr.

  • gilgant 20:43 18.januar 2022.

    krucefix,a ti je to ivan naroču,da take idiotizme govoriš al župnik,ki se je igral s tabo,,zdej si že prestar ampak spomini so lepi,a ne

  • gilgant 20:41 18.januar 2022.

    rip