Slovenija
31 ogledov

Upnike pred Primorjem čakali zaman

(Foto: null) Žurnal24 main
Pred upravno stavbo Primorja danes poleg predstavnikov vodstva in številnih novinarjev ob napovedani uri ni bilo nikogar. Vodstvo Primorja protestni shod komentiralo kot neprimerno provokacijo.

Pred upravno stavbo Primorja so danes zaman čakali upnike. V ajdovskem podjetju so sicer dejali, da so se pripravljeni pogovoriti z vsakim upnikom, zato se jim protestni shodi zdijo nepotrebni.

"V Primorju menimo, da je bila napoved protestnega shoda neprimerna provokacija, kot neprimeren medijski pritisk na gradbince," je v izjavi za medije po poročanju STA povedal glavni izvršni direktor Primorja Robert Brajdih.

Dodal je še, da upniki očitno nimajo resnih namenov, saj se niso niti podpisali pod poziv k protestnemu shodu niti odgovorili na povabilo k pogovoru.

"Mi ne skrivamo težav, ki jih imamo, kot jih imajo vsi gradbinci v Sloveniji, vendar smo se pripravljeni z vsakim našim upnikom pogovarjati in iskati rešitve," je zatrdil glavni izvršni direktor Primorja. "Z večino upnikov pa smo že sklenili dogovore glede poplačil," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.