Slovenija
49 ogledov

Upniki Primorja danes rubili mehanizacijo

Primorje Suzana Kos
Upniki Primorja so danes plenili gradbeno mehanizacijo. "Gre za premoženje, ki je bilo ocenjeno kot poslovno nepotrebno in že pred časom predvideno za prodajo, zato rubež ne bo vplival na poslovanje Primorja," pojasnjujejo v Primorju.

Medtem ko se vodstvo Primorja in bivši menedžerji trudijo, da ta ne bi šel v stečaj, upniki rubijo premoženje podjetja. Po prodaji dveh limuzin uprave na dražbi so se tokrat upniki lotili gradbene mehanizacije.

Zaplenili so namreč več delovnih strojev, bagrov in valjarjev, ter nekaj kamionov, poročajo Finance. Poplačilo z zarubljenih kamionov in mehanizacije je po pisanju časnika zahteval že Durs, v tem primeru pa naj bi šlo za drugega upnika.

V Primorju so pojasnili, da gre za podjetje Ecologic. "Gre za premoženje, ki je bilo ocenjeno kot poslovno nepotrebno in že pred časom predvideno za prodajo, zato rubež ne bo vplival na poslovanje Primorja," so še dodali v Primorju. Kaj vse je predmet rubeža, niso sporočili. 

Podjetje naj bi iskalo kamione Primorja po različnih lokacijah po Sloveniji. Rubež naj bi se tako močno zavlekel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.