Slovenija
19 ogledov

Uporabniki ljubljanske obvoznice pričakujte zastoje

Obvoznica proti Bizoviku, gneča B. E.
Vsi, ki uporabljate ljubljansko obvoznico, pozor - naslednjih šest dni gre zaradi obnovitvenih del na njej pričakovati močno oviran promet z daljšimi zastoji. Pojdite na pot prej!

Dars s ponedeljkom pričenja na ljubljanski vzhodni obvoznici obnovitvena dela. Zaporo so vzpostavili že v nedeljo, dela pa bodo trajala predvidoma šest dni, pojasnjujejo na Darsu.

Od razcepa Zadobrova proti Zaloški cesti bo promet potekal po dveh zoženih pasovih, iz smeri severne obvoznice pa bo vzpostavljen en vozni pas. Promet bo močno oviran, oteženo bo tudi vključevanje s severne na vzhodno obvoznico, namesto po dveh bo to možno samo po enem pasu. 

Zaradi velike obremenjenosti odseka na Darsu v času zapore pričakujejo večje zgostitve prometa. Vse uporabnike, ki imajo možnost uporabe drugih delov obvoznice ali alternativnih poti pa prosijo, da se izognejo odseku.

Prav tako se na pot odpravite prej kot običajno, opozarjajo na Prometno-informacijskem centru. "Tako bo manj zamud v službe in šole, predvsem pa manj slabe volje".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kemix 19:46 13.september 2015.

    ne poslušat nasvetov...:)