Slovenija
24 ogledov

Uporabnikom spremenili e-mail naslove

Facebook Shutterstock
Facebook je vsem svojim uporabnikom spremenil e-mail naslove, ki jih imajo navedene pod kontakti.

Če ste imeli do zdaj na svojem Facebook profilu prikazan svoj elektronski naslov, vam ga je Facebook spremenil. Namesto zasebnih, ki ste jih navedli ob odprtju profila, denimo gmail, imate zdaj email naslov s končnico @facebook.com.

"Vsakemu uporabniku Facebooka smo dodelili lasten Facebook elektronski naslov, ker mislimo, da se bodo tako uporabniki lažje povezali drug z drugim. Ali ga boste uporabljali, je vaša izbira," so po poročanju BBC-ja sporočili iz podjetja.

Sporočila, poslana prek Facebookovih elektronskih naslovov, bodo prispela pod prejeto pošto, kjer že lahko prejemate zasebna sporočila prijateljev.

Napovedali že aprila

Kot je razvidno iz različnih komentarjev, uporabniki takšnemu ukrepu množično nasprotujejo, čeprav ga je podjetje napovedalo že aprila.

Na spletu so se zato že pojavili nasveti, kako spremeniti kontaktni e-mail naslov. Ena od možnosti je, da ponovno vnesete svoj stari naslov in poleg njega označite, naj se prikaže na profilu. Ob Facebookovem elektronskem naslovu pa izberete možnost "skrij".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.