Slovenija
57 ogledov

“Uporabno dovoljenje bo!”

Na Škofijah, kjer bo na petkovem odprtju povabljence zabavala skupina Eroika, ra Žurnal24 main
Škofije. Po petkovem odprtju do konca julija 30-odstotni popust na storitve.

“Uporabno dovoljenje bo v naših rokah po vsej verjetnosti jutri ali najpozneje pojutrišnjem, pred petkovim slovesnim odprtjem pa zagotovo,” je bil na torkovi novinarski konferenci pred odprtjem hotela, restavracije in centra dobrega počutja prepričan Bojan Umer, direktor škofijskega Igralnega salona Karneval (Casinoja Carnevale).

Petdeset tisočakov
Največje izplačilo. V Hrvatičevem objektu bo delalo 76 zaposlenih. Devetdeset odstotkov gostov je Italijanov, na dan jih pride od 300 do 500, rekord pa je blizu 800 obiskovalcev. Največje izplačilo na igralnem avtomatu je bilo dobrih 50 tisoč evrov.

Hotel, ki se razteza na blizu tri tisoč kvadratnih metrih, delno financira tudi Evropska unija, pridobili so namreč sredstva iz javnega razpisa Dvig konkurenčnosti turističnega gospodarstva.

V slogu beneškega baroka
Sob je skupno 28, apartmaja sta dva, ves hotel pa je v slogu beneškega baroka opremljen z italijanskim pohištvom, po naročilu narejenim v Firencah. Za nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi bo treba odšteti 140 evrov, za apartma pa 350. Do konca julija ponujajo 30-odstotni popust na vse storitve.

“Hotel in restavracija sta neodvisna od igralnega salona, tako da pričakujemo tudi druge goste, ne samo obiskovalcev salona,” je dejal Umer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.