Slovenija
27 ogledov

Uprava Hita obtožuje krupjeja

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Na posnetkih kamer je povsem jasno vidno, da je napad izzval krupje, v izjavi za javnost sporoča uprava novogoriškega Hita.

Po besedah uprave je krupje "enega izmed varnostnikov napadel, še preden ga je kdorkoli karkoli vprašal". V službo naj bi prišel ob natanko 20.08, čeprav je bil na delo razporejen šele ob 21. uri, ozadje včerajšnjega incidenta pojasnjuje vodstvo.

"Prišel je iz skupine sindikalistov, pretepel varnostnika in po štirih minutah odšel, še pred prihodom policije. Iz posnetka je celo razvidno, da je predsednik Sindikata igralniških delavcev Slovenije, enota Nova Gorica, ki se je na prizorišču znašel po nekaj sekundah, poskušal varnostniku ukrasti seznam zaposlenih, s katerim sta varnostnika omogočala vstop tistim, ki so bili takrat razporejeni na delo," sporočajo iz uprave.

Spomnimo, včeraj smo poročali, da je med stavko v Hitu prišlo do fizičnega obračunavanja med krupjejem in varnostnikom, zaradi česar je morala posredovati tudi policija. Sindikati so upravo obtožili, da jim je s postavitvijo varnostnikov pred vhodi v igralnice kršila njihovo pravico do stavke. Stavka je potekala od 18. do 1. ure, in sicer v štirih Hitovih igralnicah: Park in Perla v Novi Gorici, Corona v Kranjski Gori ter Drive In v Vrtojbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.