Slovenija
43 ogledov

Uradno: javna uprava je izbrala Simobil

prenos podatkov Saša Despot
Ministrstvo za javno upravo je na razpisu danes izbralo Simobil.

"Za družbo Si.mobil je to zgodovinski uspeh, saj so bili prvič uspešni na razpisu za storitve mobilne telefonije za javno upravo," so sporočili iz podjetja.

Drugi ponudniki imajo osem dni časa, da vložijo revizijo, sicer sledi podpis pogodbe.

Prve od 12.685 uporabnikov mobilne telefonije v javni upravi bodo začeli vklapljati predvidoma decembra. 

Turk: letos dobili desetkrat več uporabnikov kot lani

Dejan Turk | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Letošnja jesen je za nas zelo uspešna in polna mejnikov, saj smo v septembru dobili že 700.000. uporabnika in samo v letošnjem letu pridobili desetkrat več uporabnikov kot v celotnem lanskem letu. Danes pa smo bili še izbrani kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije s čimer bomo pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov javne uprave," je dejal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil in Vip mobile.

Za začetek leta je skupaj z Amisom, ki so ga kupili, napovedal "inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg". 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • mihatirs 21:09 16.oktober 2015.

    Glede na to da grejo tok pod ceno niti ni čudno...za eno od državnih podjetij(raj ne bom povedal katero) so dali ponudbo 40.000eurov, predtem je bila le ta sklenjena za 300.000eurov s Telekomom(oz. mobitelom).

  • Žvižgač 20:46 16.oktober 2015.

    Je že bolje, da dvigamo sosedom BDP, ker nam, to nič ne pomaga, ker višji kot je bramor več vzame proletariatu. Pa tudi si itak par njih vse razdeli in še če bi šlo Telekomu dobro, ga ne bi mogli ...prikaži več podariti tujcem, po možnosti bodo Hrvati v igri.

  • 4krogci 18:53 16.oktober 2015.

    haha pa sej nismo normalni! Simobil je privat oz. od tujcev! A ni v državni lasti telekom? A ni bolše plačevat sam sebi, kot pa tujcem? Matr smo mi pametni, še dobro da nam uspe še imet lastno državo z ...prikaži večz takim načinom dela!