Slovenija
24 ogledov

Urejajo stalno turbokrožišče

Do bencinskega servisa pri Luki Koper je še 
mogoče priti, do priključka na anka Žurnal24 main
Promet. Pri bencinskem servisu pri Luki Koper zapora ceste zaradi urejanja stalnega turbokrožišča.

Sprememba prometnega režima in zapora ceste od bencinskega servisa pri Luki Koper do priključka na ankaransko vpadnico sta v torek popoldne povzročili zmedo in zastoje. "Na tem območju je bilo sprva urejeno začasno krožišče, zdaj pa tam urejajo stalno turbokrožišče," so nam povedali v samostojni investicijski službi Mestne občine Koper (MOK). Iz smeri Ankarana tako ni mogoče zapeljati naravnost proti Lidlu in Tušu.

Gradnja štiripasovne ankaranske vpadnice, ki bi jo morali dokončati konec prejšnjega leta, se nadaljuje, saj se je teren zdaj dovolj konsolidiral. Dva pasova so odprli marca lani.

Kot so pojasnili na MOK, so zgradili infrastrukturo, asfaltirali cesto s pločnikom in kolesarsko stezo na desni strani do mostu, od tu dalje pa so bila dela zaradi konsolidacije onemogočena. Zgraditi bo treba še cesto s pločnikom na desni strani od mostu do krožišča Sermin ter celotno infrastrukturo na levi strani, kjer zdaj vozijo vozila. Kdaj naj bi štiripasovnico dokončali, nam niso povedali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.