Slovenija
18 ogledov

Urška zasenčila prve dame

Ena od fotografij, objavljenih v italijanskem časniku
1/4
Žurnal24 main
Najbolj brani italijanski časnik Corriere della Sera je ob praznovanju francoskega državnega praznika objavil članek o "lepih mladih dekletih, ki so zasenčila prve dame".

Tako je namreč naslov članka v časniku Corriere della Sera, v katerem avtor prispevka opisuje prve dame na praznovanju francoskega državnega praznika v Parizu, ki sta se ga udeležila tudi slovenski premier Janez Janša in njegova zaročenka Urška Bačovnik.

"Imenitna zdravnica s postavo manekenke je družica premierja Janeza Janše. Na prvi pogled je prevzela Georgea Busha med junijskim obiskom v Sloveniji," so o Urški zapisali v časniku.

Kliknite na sliko in poglejte fotogalerijo, ki so jo objavili na spletni strani časnika!

 
Lepa mlada dekleta, o katerih govori časnik, so poleg Urške še nova žena francoskega predsednika Nicolasa Sarcozyja , Carla Bruni , in žena sirskega predsednika Baširja Asada , Asma. Po pisanju časnika opisana dekleta iz različnih koncev sveta podirajo meje in so zamenjala prve dame s torbicami v stilu angleške kraljice.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.