Slovenija
34 ogledov

"Uspeli bomo"

Borut Pahor za silvestrovo v Ljubljani
1/2
Facebook
Predsednik države silvestroval na ljubljanskih ulicah. V novoletni poslanici pozval k delovanju za skupnost, srčnosti, odločnosti in strpnosti.

"Zaupajmo vsak vase in eden v drugega. Spoštujmo se. Spodbujajmo se. Kriza je premagljiva, če okrepimo duh povezanosti in odgovornosti eden za drugega. Bodimo odločni, a strpni. Uspeli bomo," je v svoji prvi novoletni poslanici kot predsednik republike dejal Borut Pahor

"Naredimo vsake toliko nekaj, kar koristi in polepša dan tudi drugim. Ti drobni občutki zadoščenja, da premagujemo sebičnost in delamo za skupnost, nas delajo srčne in celo srečne ljudi. V  solidarnosti in pripadnosti se začne zgodba in konča o neki skupnosti. Tudi naši.  In v naši sposobnosti, da skupaj rešujemo velikanske probleme te krize," je še dejal prepričan, da bomo vse probleme krize rešili. 

Pahor je novo leto sicer pričakal v središču Ljubljane, danes dopoldan pa je obiskal ljubljansko porodnišnico in urgenco.

Komentarjev 6
  • privat 09:38 03.januar 2013.

    sto kapo ne boš uspel...naj je vsaj črna..

  • pepe 14:14 02.januar 2013.

    Boljšega predsednika nismo in po moje tudi ne bomo imeli nikoli. Škoda, da se je pustil kot predsednik vlade izkoristiti Kresalki, Golobiču...in še mnogim drugim grabežljivim negativcem. Ima pa stvar pozitivni učinek, zagotovo je spregledal, tako je še boljši.

  • gec 08:25 02.januar 2013.

    bravo nostradamus"mc clain"