Slovenija
20 ogledov

Uživajte v sončnem vremenu, kmalu ga več ne bo

Vreme Shutterstock
Dnevne temperature danes se bodo ob sončnem vremenu povzpele do 17 stopinj Celzija. Prihodnji teden spet poslabšanje.

Po napovedih meteorologov z Arsa bo lepo in jasno vreme tudi še jutri; nekaj oblakov bo skazilo sončno pomladno podobo le v vzhodni Sloveniji, kjer bo občasno zmerno oblačno. Dnevne temperature jutri bodo od 12 do 18 stopinj Celzija.

Tudi v nedeljo bo delno jasno; občasno, predvsem zjutraj in deloma dopoldne bo povečana oblačnost v severozahodni in osrednji Sloveniji. “Zvečer in v noči na ponedeljek se bo od jugozahoda oblačnost povečala. V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod na zahodu bo občasno možen rahel dež,” napovedujejo na Arsu.

Prihodnji teden spet nestanovitno

V začetku tedna bo nad Sredozemljem nastalo ciklonsko območje, ki se bo ohranjalo tudi v drugi polovici prihodnjega tedna. “Nad naše kraje bo dotekal od severa hladnejši in tudi precej vlažen zrak. Prevladovalo bo nestanovitno vreme z občasnimi padavinami, po nižinah bo deževalo,” napovedujejo meteorologi in dodajajo, da bo postopno spet nekoliko hladneje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.