Slovenija
34 ogledov

V akciji dva paketa za Hrvaško in EU

slovenija 19.06.12 telefoniranje na dopustu, v tujini, mobitel, telefonija, dekl Boštjan Tacol
Pred prvomajskimi prazniki je Telekom ponudil polovični popust na neomejen prenos podatkov na Hrvaškem in na paket stotih minut pogovorov in SMS-sporočil.

Akcija na paket HT Internet, ki so ga prvič ponudili lani poleti za 20 evrov na mesec, traja od 25. aprila do vključno 2. maja; kdor ga vklopi v tem obdobju, bo za neomejen prenos podatkov na Hrvaškem do konca maja plačal le 9,90 evra. 

Če ne izklopiš, plačuješ še naprej


Ponudba velja le v omrežju Hrvatskega Telekoma. Vklopi se z SMS-sporočilom HT INTERNET na 1918, izklopi pa z SMS-sporočilom HT INTERNET NE na isto številko. Kdor bo storitev vklopil v promocijskem obdobju, pa je nato pred 1. junijem ne bo izklopil, bo moral plačati 20 evrov polne naročnine na paket tudi za junij. 


Prav tako od 25. aprila do vključno 2. maja pa Telekom ponuja polovični popust na paket EU M, ki vključuje sto minut pogovorov ali SMS-sporočil v času gostovanja v Evropski uniji. V promocijskem obdobju paket stane 4,50 evra, kdor bo na počitnicah že aprila, pa bo lahko za to ceno porabil sto enot v aprilu in sto v maju. 

Storitev se vklopi z SMS-sporočilom EU M na 1918, izklopi pa z SMS-sporočilom EU M NE na isto številko. Kdor storitve pred 1. junijem ne bo izklopil, bo moral polno ceno paketa plačati tudi za junij. 

Simobil je zapakiral oboje skupaj

Spomnimo, Simobil je naročnikom, ki izberejo možnost EU neskončno, za 2,99 evra na dan pred kratkim ponudil neomejene klice, SMS-sporočila in prenos podatkov.

Komentarjev 4
  • janez 14:42 25.april 2014.

    Pa še rudeči Žurnal pomaga pri tem nategu!

  • Ivo 14:14 25.april 2014.

    Jaz imam že tri leta hrvaški VIP paket na bone. Za cca. 1 evro na dan dobiš 1 GB podatkov. Če sem en mesec na morju nanese 30 evrov in imam 30 GB. Tile naši naj pa kar nategujejo kogar še lahko.

  • heavyd 13:56 25.april 2014.

    Se podpišem, ampak sej veš kako je to ..v podjetjih si mislijo - za slovenčke je dobr.