Slovenija
26 ogledov

V avtobusno pnevmatiko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če že ne nenavadna, pa je vsekakor silno redka prometna nesreča, v kateri se voznik zaleti v pnevmatiko na vozišču. Sinoči se je guma med vožnjo odvila vozniku avtobusa.

Nekaj minut pred 22. uro sinoči je v Tremerjah v celjski občini med vožnjo avtobusu odvilo kolo. Kotalilo se je po vozišču, vanj pa je nato trčil osebni avto. Dve osebi sta se huje poškodovali.

Na mesto nesreče so hitro prispeli celjski gasilci, ki so morali vkleščena ponesrečenca izrezati iz zvite pločevine. Reševalci so ju prepeljali v celjsko bolnišnico. V avtobusu po naših podatkih ni bilo ponesrečenih.

Nekaj minut po eni zjutraj pa je v Spodnjih Prelogah v občini Slovenske Konjice osebni avtomobil zapeljal s ceste in po prevračanju obstalo na boku. Tudi v tem primeru so posredovali tamkajšnji gasilci, ki so ravno tako iz zverižene pločevine rešili ponesrečenca. Odpeljali so ga v celjsko bolnišnico.

Slovenski policisti so sicer ponoči obravnavali petindvajset prometnih nesreč, v katerih se je en udeleženec huje, pet udeležencev pa lažje poškodovalo. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 105 kršitev javnega reda in miru ter enainštirideset kaznivih dejanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.