Slovenija
18 ogledov

V čakanju na prevzem

c mediaspeed
Terme Maribor. Delavci čakajo novega lastnika. Menjave v vodstvenih kadrih?

"Vse je že dogovorjeno, da tuji kupci do konca meseca prevzamejo Terme Maribor," navaja naš vir, ki je blizu dogajanja največjega mariborskega ponudnika turističnih nastanitev. Prvi mož NFD Holdinga Stanislav Valant se na naše klice ni odzval.

Čakajo na informacije

“Tudi sami nimamo točne informacije, kaj je s prodajo. Čakamo, da nam lastniki povedo kaj več, kdaj bi nas lahko novi kupec prevzel,” pa je pojasnil Kristijan Lasbaher, prvi sindikalist v Termah Maribor, ki pravi, da so plače redno izplačane in da delo poteka normalno.

Nimajo več prokuristke

Potem ko je družbo zapustila predsednica uprave Alenka Iskra, se je zgodila še ena kadrovska sprememba v upravi – od konca avgusta nimajo več prokuristke Tjaše Korenčan. Družbo bo vodil le Zoran Boškovič, ki je prišel iz NFD Holdinga. Naš vir navaja tudi, da naj bi se v kratkem zgodile še menjave med vodilnimi kadri v podjetju.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila za ta petek sklicana seja nadzornega sveta. Ena izmed glavnih točk naj bi bila ravno prodaja term tujim kupcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.