Slovenija
23 ogledov

V centru javna dnevna soba

Slovenija 22.01.13, druzinski center Mala Ulica, Precna ulica 7, javna dnevna do Blaz Budja
Nov center bo od jutri namenjen družinam s predšolskimi otroki.

Na Prečni ulici 7 bodo jutri odprli Družinski center Mala ulica. Javna dnevna soba bo namenjena družinam s predšolskimi otroki, v njej pa bodo na voljo igrače in igrala, labirint, mestni park in trg (namenjen bo delavnicam, predavanjem in rojstnodnevnim zabavam), knjižnica v stolpu, kotiček za dojenčke, kockarnica ter kavarna. Center bo ob delavnikih odprt od 9. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 10. do 18. ure. Vstopnina bo dva evra na otroka, do 10. februarja pa bodo ponujali popust na letne in družinske vstopnice.

Rovi, luknje, tobogan

Center je opremljen tako, da so obešalniki za obleke, stoli, mize, klopi, tabla in druga oprema oblikovani po meri otrok. Osrednji prostor je razdeljen na sklope, ki so namenjeni različnim starostim otrok in različnim vrstam igre, med seboj pa so povezani z luknjami, rovi, skrivnostnimi vhodi, prehodi in toboganom. Notranje pokrito igrišče je povezano z zunanjim, ki je urejeno v naravni senci dreves, tam pa so postavili klopi, umivalnik ter shrambo v obliki stolpiča za dodatna igrala in opremo. V centru bodo otroci spoznavali tudi mesto Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.