Slovenija
6405 ogledov

Filmsko: med begom poškodoval šest policijskih vozil in dva policista

policija policijsko vozilo marica Ljubljana Nama Slovenska cesta Profimedia
Zaradi preprečitve nevarne vožnje so bila uporabljena sredstva za prisilno ustavljanje vozil, pri čemer je osumljenec trčil v dve parkirani vozili policije in nato v nadaljnjem sledenju še štiri, so sporočili ljubljanski policisti.

Ljubljanski policisti so bili v nočnih urah obveščeni, da je moški v centru prestolnice ukradel vozilo, v katerem so sicer bili ključi. Kot so zapisali, so ga izsledili in na Tivolski cesti, poskušali ustaviti, vendar jih drzni voznik ni upošteval. Z nevarno vožnjo je nadaljeval proti Viču, kjer je zapeljala celo v nasptrotno smer.

"Zaradi preprečitve nevarne vožnje so bila uporabljena sredstva za prisilno ustavljanje vozil, pri čemer je osumljenec trčil v dve  parkirani vozili policije in nato v nadaljnjem sledenju še štiri, dokler ni bil ustavljen pri Dolgem mostu," so nočno dogajanje opisali na PU Ljubljana. V trčenjih sta bila dva policista lažje poškodovana. 

39-letnega osumljenca so pridržali, kot so sporočili policisti, so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega  dejanja tatvine vozila, nevarne vožnje in poskusa preprečitve uradnega dejanja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • mirror 08:56 11.maj 2023.

    Ali je bilo vredno pregona? Šest poškodovanih policijskih vozil in dva policista! Popravilo bo šlo iz naših žepov.

  • Naklonsky 14:58 10.maj 2023.

    Kaznovati tudi tistega, ki je pustil ključe v avtu!

  • Avatar NickMason
    NickMason 11:58 10.maj 2023.

    Ubogi ta ,avto mu ukradejo policaji pa mu bodo razbitega vrnili