Slovenija
35 ogledov

V eksploziji ročne bombe umrl 17-letnik

Bomba eksplozija Policija
Včeraj popoldne se je v Srbiji zgodila tragedija. 17-letnik je umrl v eksploziji ročne bombe. Njegov 17-letni prijatelj pa je težko poškodovan.

Včeraj popoldne je v Novem sadu v eksploziji umrl najstnik. Njegov prijatelj je huje poškodovan. Tragedija se je zgodila, ko sta bila najstnika sama doma. Po pisanju Blica, sta bili mati in babica med tragedijo na grobu. Saj je dečkov oče umrl pred dvema mesecema.

Soseda prestrašena poklicala na pomoč
Eksplozijo je slišala soseda, ki je takoj odhitela na pomoč. V hiši je zagledala grozljiv prizor. 17-letnika s krvavimi rokami, ki je neusmiljeno klical na pomoč. Takoj je poklicala reševalce in policijo. „Slišala sem glasen pok. Zelo sem se prestrašila. Ko sem vstopila v hišo sem zagledala mladeniča, ki je krvavih rok, klical na pomoč in drugega dečka, sina lastnice hiše, ki je nepremično ležal na tleh. Takoj sem stekla iz hiše po pomoč.“

Eksplozija usodna za 17-letnika
Kljub hitremu odzivu reševalcev in policistov je bila eksplozija za 17-letnika usodna. Med pregledom je policija v hiši našla se eno neaktivirano ročno bombo, ki jo je dečkov oče prinesel s Hrvaške. Veliko količino orožja so našli tudi v kleti. Okoliščine nesreče preiskovalci še preiskujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.