Slovenija
19 ogledov

V enem dnevu 41 nujnih intervencij

(Foto: Bralec Žurnala24) Žurnal24 main
Dolenjski in belokranjski policisti v zadnjem dnevu intervenirali kar 41-krat. Med drugim so 30-letniku brez vozniškega dovoljenja zasegli neregistrirano vozilo.

Dolenjski in belokranjski policisti so v zadnjem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so bili udeleženci lažje poškodovani, in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda. Pridržali so štiri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola, večkratnemu kršitelju prometnih predpisov pa so zasegli vozilo.

Brez vozniške, registracije ...
Tridesetletnega voznika so namreč ustavili med kontrolo prometa v okolici Novega mesta. Moški, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je vozil neregistrirano vozilo. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu, in neustrezne izrabljene pnevmatike.

Ugotovili so, da gre za večkratnega kršitelja prometnih predpisov, ki so ga v preteklosti največkrat obravnavali zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje z neregistriranimi vozili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.