Slovenija
99 ogledov

V Gavioli prihaja turbo folk scena

Oldies Goldies @ Ambasada Gavioli Žurnal24 main
Gavoli naj bi prevzel primorski podjetnik. Poleg turbo folk scene in sodelovanja s Pink.si, obljublja tudi elektronske dneve.

Izola. "Lahko potrdim, da sem z Mercatorjem podpisal pismo o nameri in da naj bi marca prevzeli prostore, v katerih v Izoli deluje Ambasada Gavioli. Zaenkrat se pogovarjamo o najemu, zainteresiran pa sem tudi za nakup teh prostorov. In ne, nikakor ne drži informacija, da se bo v Gavioliju dogajala le turbo folk scena. Imeli bomo tako dneve elektronske glasbe, kot tudi dneve srbsko-hrvaške scene," je za Žurnal24 povedal primorski podjetnik Vejsil Hot.

Oceno, da gre za žalosten konec zgodbe o Gavioliju, zavrača. "Prepričan sem, da z našimi izkušnjami zgodbo lahko nadaljujemo, in to uspešno," ocenjuje podjetnik.

Vejsil Hot je sicer podjetje Gavioli d.o.o. ustanovil pred slabima dvema mesecema.

Družina Hot je v več krajih na Obali lastnica večjih nepremičnin in gostinsko-turističnih ter trgovskih objektov. Podjetje Gavioli pa ima v bistvu sedež na naslovu, kjer ima registrirana svoja podjetja tudi drugi znani primorski podjetnik Sebastjan Vežnaver, ki je po novem tudi solastnik televizije Pink.si. Ta tv postaja naj bi v Gavioliju prihodnje leto menda snemala večje oddaje, ki jih načrtuje. Programski direktor Pink.si je sicer Milan Lončina, sicer soprog pevke Luciene, ene od žirantk oddaje Slovenija ima talent. Lončina in Hot pa sta bila donedavnega tudi tesna sodelavca.

Nekaj izkušenj iz klubske scene ima sicer tudi Vežnaver; ta imel pred leti na Škofijah skupaj s prijateljem Rajkom Hrvatičem diskoteko, v kateri so vrteli predvsem turbo-folk.

Komentarjev 6
  • AGTFS 21:48 20.december 2011.

    Še celo priznani DJ-i, so komentirali, da je Gavioli izgubil svoj pravi čar. Nisem pa rekel , da so se je naveličali, temveč da se noben ne ukvarja z njo kakor so se v preteklosti, ko je doživljala svoja zlata ...prikaži več leta...Še posebej zato, ker , kdove kaj bi nastalo na tem mestu sedaj ko je od Merkatora (tovarna, skladišče,ipd,...), tako pa je vsaj videti da se bo podoben koncept nadaljeval tudi v prihodnje... Drugače, pa je delala več, kot le 1x mesečno... Lep pozdrav

  • Bordon Bordončič 17:07 20.december 2011.

    gospod gospa AGTFSPrav zaradi tega je obratovala 16let, ker je bil žur 1 mesečno, čene bi bila že zdavnaj zaprta... in ljudje se je niso naveličali....

  • AGTFS 15:16 20.december 2011.

    Standard za komentatorje, da samo nekaj negativno pišejo. Jaz v tem vidim zelo dobro stvar, saj se mi zdi da se z Gaviolijem (razen parkrat na leto) ni noben nekaj preveč ukvarjal, nekoč pa je to bila evropsko znana diskoteka. ...prikaži več Upam samo da se bodo akterji potrudili ter izkazali in spet povrnili Gavioliju ime ( vsaj kolikor se da ). Vsekakor, jaz sem za to , da se na naši obali čim več dogaja in dela.