Slovenija
24 ogledov

V hišo Bratuškove letelo jajce

jajce Žurnal24 main
V hišo mandatarke Alenke Bratušek na Prisojni poti v Stražišču pri Kranju je nekdo odvrgel jajce.

Na kranjski policijski upravi so potrdili, da so v bližini Kranja obravnavali dogodek, v katerem je bilo v hišo odvrženo jajce. Različni mediji poročajo, da gre za hišo Alenke Bratušek, ki je bila včeraj izvoljena za mandatarko za sestavo vlade.

Bratuškova je z včerajšnjim imenovanjem za mandatarko avtomatično postala varovana oseba. Po zakonodaji 24-urno telesno varovanje pripada predsednikom republike, vlade in parlamenta ter trem državotvornim ministrom (za zunanje zadeve, za notranje zadeve in ministru za obrambo).

Bratuškova je z včerajšnjim imenovanjem dobila osebnega voznika in varnostnika.

"Če se po robu postaviš SDS, boš deležen blatenja in anonimk"

Dogodek je že komentiral Gregor Virant iz Državljanske liste, ki pravi, da se bo morala Bratuškova na te stvari navaditi. "Vsi, ki smo se kakorkoli postavili po robu SDS in Janši, smo bili v neki fazi deležni anonimk, blatenja in vsega tega. To je pač način delovanja te stranke in to te ne sme zlomiti, s tem se moraš sprijazniti," je povedal Virant.

Da ni potrebe, da se na takšen način manifestira nezadovoljstvo, pa je prepričan tudi Karl Erjavec iz Desus.

SDS zahteva opravičilo

Virantova izjava je neresnična in nesprejemljiva, so zgroženi v SDS. Zahtevajo, da nemudoma predstavi dokaze za svojo trditev, ali pa naj jo umakne in se opraviči. "V kolikor ne bo naredil ne enega ne drugega, bo samo potrdil svoj vse bolj rastoči sloves lažnivega kljukca," so zapisali.

Komentarjev 33
  • bojovi 22:53 28.februar 2013.

    Sramote Janšistične, Kaj res noben od Janšistov ali podpornikov Janšizma ne zmore častno sprejeti poraza? Opranoglavci."Če se po robu postaviš SDS, boš deležen blatenja in anonimk"To je čista resnica, večje mafijske stranke v Sloveniji ni kot SDS.

  • širhakl 22:32 28.februar 2013.

    Bo zdej njen Crnogorac z mafijci prevzel varovanje,he,he.

  • Ivica Milenković 20:38 28.februar 2013.

    vidi se da nimas v glavi se poslihtan