Slovenija
15 ogledov

V igri že 1,3 milijona evrov

1/2
Žurnal24 main
Za nedeljsko žrebanje so iskalci sreče zapravili 1.788.810,50 evra.


"Če v sredo ne bo izžrebana sedmica, bo v nedeljskem žrebanju vredna več kot 1,5 milijona evrov ," nam je sporočila Janja Mozetič iz Loterije Slovenije. Po njenih besedah bi sedmica, če je ne bi izžrebali do nedelje, 24. februarja, dosegla vrednost dveh milijonov evrov.

Vplačana tretjina
" Za dvanajsti krog lota, ki so ga žrebali v nedeljo, je bilo 1.788.810,50 evra vplačil ," je dejala Mozetičeva in dodala, da je to kar 7.115.242 vplačanih kombinacij, od tega 5.294.523 različnih. Možnih kombinacij v igri loto s sedmimi izbranimi števili je 15.380.937, kar pomeni, da je bila vplačana le tretjina različnih kombinacij od vseh možnih. Marica Paradžik , prodajalka na stojnici Loterije Slovenije, je povedala, da si lahko v posameznem polju izberete največ sedemnajst številk. Takšna kombinacija stane 4.862 evrov, sama pa jo je v dvajsetletni karieri vplačala dvakrat. Po njenih besedah ljudje najpogosteje vplačujejo kombinacijske listke s sedmimi in sistemske listke z osmimi izbranimi števili.

Denar bi podaril zdravstvu
Redni igralec lota Velemir Dojčenović bo za sredo zaradi visoke nagrade vplačal višjo vsoto kot po navadi. Z dobljenim denarjem bi kupil stanovanje, hišo in morda kakšno počitniško hišico, drugo pa porazdelil. Podaril bi ga tudi v dobrodelne namene, najraje zdravstvu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.