Slovenija
9037 ogledov

Pogrešanega Slovenca našli mrtvega

avtocestna policija Anže Petkovšek avtocestna policija
Na Hrvaškem našli Slovenca, ki se je s kolesom odpravil iz Kopra v Poreč.

Za 23-letnim Slovencem se je 13. junija izgubila vsaka sled. Nazadnje so ga videli na železniški postaji v Kopru, nato pa je za njim izginila vsaka sled. 

Kot poročajo hvraški mediji, so pogrešanega Slovenca našli mrtvega v gozdu med Vanganelom in Pomjanom, navaja IstraIN. S Policijske uprave Koper so nam potrdili, da so bili včeraj obveščeni o njadbi moškega trupla v Vanganelu. "Okoliščine na kraju kažejo, da bi dejansko lahko šlo za pogrešanega Blaža Ritošo, vendar se točna identiteta moškega še vedno ugotavlja," so zapisali in dodali, da so policisti in kriminalisti opravili ogled kraja, "pri čemer je bilo ugotovljeno, da na truplu ni znakov nasilja".

Truplo 23-letnika je našel sprehajalec v gozdu. Našli so ga na območju, kjer je bil nazadnje zaznan signal mobitela. Policisti so območje večkrat temeljito preiskali, v iskalno akcijo so se vključili tudi ekipe z iskalnimi psi, helikopter in lokalni gasilci. 

Truplo so poslali v Ljubljano, kjer bo opravljena obdukcija, navaja portal IstraIN. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • marina22 22:37 11.julij 2022.

    Res je čudno tole...je pa vse možno. Lahko greš 10x mimo, pa ne zaznaš

  • jakec1575 13:28 11.julij 2022.

    Sozalje druzini... ne verjamem pa, da so se istrski policisti trudili ali pretrgali. Imeli so mesto signala. Helikopter in pse. In potem ga je nasel mimoidoci.