Slovenija
12 ogledov

V kaosu kaznovali le dva

Vojkova cesta je bila pred nogometno tekmo Olimpije nabita s pločevino, enako po Žurnal24 main
Stožice. Obiskovalci so parkirali na cesti, na Vojkovi pa se je promet ustavil.

Zaradi jutrišnjega boksarskega dvoboja med Dejanom Zavcem in Poljakom Rafalom Jackiewiczem Stožicam grozi nova prometna zmeda, ki smo ji bili priča na zadnji nogometni tekmi med Olimpijo in Koprom.

Pojdite z avtobusom


Vojkova cesta je bila pred nogometno tekmo Olimpije nabita s pločevino, enako policisti pričakujejo tudi jutri.

Čeprav so bili avtomobili parkirani na cesti, pločnikih in travi, so ljubljanski redarji napisali le dve globi, in sicer zaradi parkiranja z elementi ogrožanja.

Koliko prekrškarjev so ujeli policisti, nismo izvedeli, ker na ljubljanski policijski upravi ne vodijo evidenc po posameznih kršitvah.

Kaj bo šele, ko bo polno?
Na tej tekmi je bilo le šest tisoč gledalcev, kako bo šele ob pomembnejših tekmah? Kje so bili mestni redarji, ki drugače vestno delijo kazni za napačno parkiranje?” se je spraševal bralec, ki je poslal fotografijo.

Dodal je, da je bilo pred dvorano vse zaparkirano, prav tako pločnik ob dovozu na Dunajsko cesto, avtomobili pa so bili parkirani tudi na desnem pasu Vojkove ceste, ki pelje na krožišče Tomačevo, ki je bilo tisti dan zaprto.

Tudi drug očividec je stanje opisal kot popoln kaos, saj noben varnostnik ni vedel, kje se lahko parkira ali kako se pride do garažne hiše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.