Slovenija
176 ogledov

V Ljubljani konferenca letalske industrije

Adria Airways Borut Cvetko / Mediaspeed
Adria Tehnika bo gostila regijsko konferenco letalske industrije.

6. in 7. junija 2018 bo v Ljubljani potekala regijska strokovna konferenca letalske industrije. Konferenco MRO BEER v sodelovanju z vodilno revijo s področja letalstva Aviation Week organizira podjetje Adria Tehnika, na njej pa bo sodelovalo 300 predstavnikov vodilnih letalskih družb, so sporočili iz družbe. 

300 tujih strokovnjakov s področja vzdrževanja in servisiranja ter prodaje in marketinga v letalski industriji. bo razpravljalo o ključnih izzivih, s katerimi se sooča letalska industrija na področju vzdrževanja in servisiranja letal in digitalizacije industrije. 

"Veseli nas, da je vodilna letalska revija Aviation Week prepoznala naš dosedanji trud in dobro delo zadnjih let ter nas povabila k sodelovanju. Zaupanje v nas, da gostimo največjo regijsko konferenco, za nas pomeni novo priznanje, da smo na pravi poti. A pot je še dolga in pred našo industrijo so pomembni izzivi, za katere bomo na konferenci poskušali skupaj iskati rešitve. In prepričana sem, da jih bomo tudi našli," je o prihajajočem dogodku povedala namestnica glavnega izvršnega direktorja Adria Tehnike Barbara Perko Brvar.

Adria Tehnika ima 240 zaposlenih, lani so ustvarili 23,5 milijona evrov prihodkov ter 3 milijone evrov EBITDA.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.