Slovenija
14905 ogledov

V ljubljanskem trgovskem središču bo začela rasti nova velikanska garaža

Garažna hiša Shutterstock
Imela bo pet nadstropij: parkirati bo mogoče v pritličju, treh nadstropjih in na strehi.

Iz nakupovalnega centra E. Leclerc so sporočili, da se je na parkirišču med Supernovo in E.Leclercom na Rudniku začela gradnja 
večnadstropne parkirne hiše. Kupce obveščajo, da bo prihajajočih mesecih del tega parkirišča zaprt, zato jih prosijo "za potrpežljivost in razumevanje v času gradnje tega težko pričakovanega projekta."

 | Avtor: E. Leclerc E. Leclerc

E.Leclerc Ljubljana in Supernova Rudnik skupaj gradita garažno hišo s 1900 parkirnimi mesti, iz katere bo možen neposredni dostop do nakupovalnih središč Supernova in E.Leclerc. Garažna hiša bo grajena v skladu z najnovejšimi ekološkimi in varnostnimi standardi, z veliko razsvetljave in s fasado, oblečeno v rastlinje.

Z gradnjo garažne hiše so začeli sredi julija, prvi del  pa bo predvidoma končan konec meseca novembra 2020. Celotna garažna hiša pa konec maja 2021. Ves čas gradnje bo za stranke obeh središč zagotovljeno zadostno število parkirnih mest.. 

Dovoz v parkirno hišo, ki bo imela pet nadstropij, bo potekal po sedaj dovozni cesti iz smeri bližnjega krožišča, uvoz in izvoz iz parkirne hiše pa bosta urejena enosmerno, in sicer bo vsak urejen na eni od dveh krožnih klančin na kotih objekta.

Zemljišče, na katerem bo stala parkirna hiša, je v lasti družbe Rudnimmo, ki je lastnica nakupovalnega centra E.Leclerc.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • jakec1575 09:56 03.avgust 2020.

    na barju 4 nadstropna garaza. dost si upajo. razen ce bodo globoko pilotirali.

  • Avatar vec
    vec 21:40 02.avgust 2020.

    jest tle ne parkiram če mi dajo 100 eur na uro, ma sej se vse okol pogreza pejte mal pogledat tudi ostale centre

  • Skipi 18:46 02.avgust 2020.

    Super, pametno....