Slovenija
1770 ogledov

V Mariboru streljal na avtobus

Avtobus
Policijska preiskava dogodka še poteka.

Zaenkrat še neznani storilec je sinoči v Mariboru s paintball pištolo streljal v avtobus. Kroglici sta poškodovali zadnje steklo avtobusa, pri čemer je po prvih ocenah Policijske uprave Maribor nastala gmotna škoda v višini okoli 1500 evrov. Na avtobusu takrat ni bilo potnikov in tudi voznik ni bil telesno poškodovan.

Kot so danes sporočili z mariborske policijske uprave, je bil njihov operativno komunikacijski center obveščen v četrtek okoli 22.50, da je na območju Policijske postaje Maribor II prišlo do poka in poškodbe avtobusa, ki je vozil iz smeri centra Maribora proti Taboru. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je poškodovano steklo zadnjega dela avtobusa.

Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja so policisti ugotovili, da je neznani storilec s paintball pištolo izstrelil v avtobus dve kroglici, ki sta poškodovali steklo avtobusa. "V tej zvezi policisti intenzivno zbiramo obvestila o identiteti storilca," pravijo na policijski upravi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Idioti 10:14 11.november 2023.

    Streljal je , samo daleč od tega , da je pričakoval , da bo razbil steklo na busu . Lahko pa je v kroglico dodal kugellager in s tem povečal prebojno moč kroglice .

  • Avatar Leon
    Leon 07:06 11.november 2023.

    V kolikor so paintball kroglice prebile steklo potem so nevarne za igro katera ni prepovedana .

  • Ender3 19:21 10.november 2023.

    Janez ni zastonj pozival k orožju..In nihče od pristojnih se ni odzval...