Slovenija
3 ogledov

V mesto prihaja bovling

Štirinajststezni bovling, ki nastaja v tisoč kvadratnih metrov velikem prizidku, Žurnal24 main
Klub aktivnih Magma X, ki ga gradijo v Kromberku, bo ponujal številne možnosti za dejavno preživljanje prostega časa.
 
 

Magma X je dokaz, da ni nujno, da vse, kar je velikega, pride v goriško okolje od drugod.

Matej Arčon, novogoriški župan

 
V bližini Mercator centra v Kromberku že slaba dva meseca gradijo Klub aktivnih Magma X, v katerem bo na štiri tisoč kvadratnih metrih 14-stezni bovling, prostor za igranje biljarda, vrhunsko opremljen fitnes, tri dvorane za aerobiko, ples in sorodne športne dejavnosti, športna trgovina, restavracija in koktajl bar.

 

Začetek oživljanja

Mesto. Snovalci projekta so prepričani, da je Klub aktivnih Magma X prvi korak k oživljanju degradiranega območja nekdanjega Mebla, ki predstavlja skoraj polovico vseh mestnih površin, kjer bi lahko Nova Gorica v prihodnje pridobila vsebine, ki jih še nima.

Obiskovalcem bodo na voljo tudi savne, kozmetične in frizerske storitve ter otroški kotiček z organiziranim otroškim varstvom, parkirišče pred objektom, ki bo tudi izhodišče za različne oblike rekreacije v gozdu Panovec, pa bo mogoče uporabiti za igranje ulične košarke, odbojke na mivki in druge športne in zabavne oziroma sproščujoče dogodke.

Odprtje že novembra
Vrednost naložbe nepremičninske družbe Dabra, ki deluje v okviru goriškega podjetja Intra Group oziroma Intra Lighting, vodilnega slovenskega proizvajalca svetil, znaša 4,5 milijona evrov, nov kompleks, namenjen dejavnim ljudem vseh generacij, pa naj bi odprli že 7. novembra.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.