Slovenija
453 ogledov

V minulem dnevu veliko vlomov in tatvin

Vlom. Slika je simbolična. Profimedia Slika je simbolična.
Storilca drzne tatvine v središču Ljubljane še iščejo.

Ljubljanski policisti so v minulem dnevu med drugim obravnavali drzno tatvino, sedem tatvin, štiri vlome in en poskus vloma in šest primerov poškodovanja tuje stvari, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

V Logatcu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit v vrednosti okoli 1.800 evrov. Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v klet in odtujil otroško kolo znamke Muddy fox collus 300, modre in svetlo zelene barve v vrednosti okoli 400 evrov.

V Ribnici so vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili različno orodje in drugo tehnično blago in podjetje oškodovali za nekaj tisoč evrov, medtem ko je bilo v Logatcu vlomljeno v prostore javnega zavoda, od koder je neznani storilec odtujil prenosne  računalnike. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

Včeraj okoli 10.30 je na območju centra Ljubljane neznani storilec vstopil v prodajalno z nakitom, med ogledom izdelkov pa je iz pulta vzel več kosov v vrednosti nekaj sto evrov in zbežal iz trgovine. Moški srednje postave je star med 25 in 30 let, visok okoli 180 centimetrov. Oblečen je bil v bež kratke hlače, črno srajco s kratkimi rokavi, na ramenih pa je nosil črno torbo. Policisti glede okoliščin  kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so še dodali na PU Ljubljana.

 

Komentarjev 1
  • Naklonsky 12:03 03.avgust 2022.

    A ni v Logatcu azilni dom?