Slovenija
5779 ogledov

V nedeljo 28 stopinj, v ponedeljek pa ...

Jesen Epa
Nedeljsko jutro bo jasno, le na Primorskem bo bolj oblačno, napovedujejo vremenoslovci na Agencji RS za okolje.

Jutranje temperature bodo po njihovi napovedi od 8 do 14, ob morju okoli 16 stopinj Celzija.

"V nedeljo bo povečini sončno, na Primorskem in Notranjskem pa pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter," pojasnjujejo.

Proti večeru pa bodo po njihovi napovedi na zahodu nastale krajevne plohe ali nevihte, ki bodo v noči na ponedeljek zajele tudi osrednjo Slovenijo. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 stopinj Celzija.

Jesen | Avtor: Epa Epa
V ponedeljek plohe, torek že jasen

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe. V ponedeljek zjutraj se bodo temperature gibale od 12 do 18 stopinj Celzija, popoldan pa od 20 do 24.

"V torek bo deloma jasno, na Primorskem bo zapihala šibka burja," napovedujejo na Arsu.  V torek bodo najvišje dnevne temperature na obali znova visoke, okoli 26 stopinj Celzija.

Sreda bo sodeč po verjetnostni napovedi za Slovenijo znova oblačna, predvsem na severozahodu so možne plohe in nevihte: "V sredo se bo oblačnost spet povečala, občasno bo rahlo deževalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.