Slovenija
4935 ogledov

V nedeljo z ledeno mrzlim jutrom

Mraz
Čakajo nas zelo nizke jutranje temperature. Naj vas ne presenetijo!

Na Agenciji RS za okolje (Arso) so med opozorili za nedeljo obarvali skoraj celotno državo v rumeno zaradi nizkih jutranjih temperatur, ki se bodo ponekod spustile tudi na - 11 stopinj Celzija. 

Blago opozorilo velja za celotno državo, razen za jugozahod, na severozahodu pa bodo nizke temperature vztrajale skoraj cel dan. 

Najnižje jutranje temperature bodo od -11 do -5, na vzhodu malo pod 0, ob morju okoli 1 stopinja Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. 

Arso

Mraz | Avtor: Profimedia Profimedia

Za silvestrovo pretežno jasno

V nedeljo bo po napovedi meteorologov pretežno jasno, občasno bo na vzhodu zmerno oblačno: "Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja, drugod severni ali severovzhodni veter."

V ponedeljek, torek in sredo bo po njihovi napovedi pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po kotlinah megleno. V ponedeljek bo na Primorskem še pihala šibka burja.

Zima 30 fotografij Popotnik Trideset osupljivih fotografij Slovenije

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.