Slovenija
39 ogledov

V noči na soboto sneg do nižin

Kamnik sneg G. P.
Oblačno jutro z rahlimi padavinami se bo prevesilo v delno jasen dan. Že jutri se padavine spet vračajo, tudi s snegom do nižin.

Rahle padavine naj bi do sredine dneva povsod ponehale, sredi dneva in popoldne pa se bo postopno delno zjasnilo, napovedujejo na agenciji za okolje. Že ponoči se bo od jugozahoda spet pooblačilo. 

Petek bo tako oblačen, na jugu države pa se bodo že v jutranjih urah pojavile rahle padavine, ki se bodo sredi dneva okrepile in razširile nad večji del države. Najmanj jih bo v zahodnih krajih. Po nižinah bo deževalo, zvečer in v noči na soboto pa bo predvsem na vzhodu in jugu države lahko snežilo do nižin.

Sobota bo sprva oblačna, čez dan pa se bo od zahoda delno zjasnilo. Občasno povečana oblačnost se lahko pojavlja tudi v nedeljo. Občasen rahel dež bi se lahko pojavil tudi še v ponedeljek, napovedujejo na agenciji za okolje, medtem ko bo v nadaljevanju prihodnjega tedna suho vreme.

Vozniki, pozor!

Na prometno-informacijskem centru opozarjajo voznike, da bo marsikje zaradi napovedanega sneženja že potrebna zimska oprema. Obenem opozarjajo, da bodo ponekod padavine obilnejše, zato bodo na delu posipne in plužne skupine, podaljšali pa se bodo tudi potovalni časi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.