Slovenija
6 ogledov

V podvozu tudi pozimi?

Marijan je prepričan, da mu v avtomobilu nekdo prisluškuje. (Foto: Nada Černič C Žurnal24 main
Skrivnostno. Marijan L. dneve preživlja v avtomobilu v podvozu.

"Neznanec že mesece ždi v svojem avtomobilu, parkiranem pri vhodu v nekdanji savski drevored," so nas opozorili bralci.

Marijan
"Hotel sem pospraviti navlako v stanovanju, pa mi mama ni dovolila in je rekla, da sem nezaželen, zato sem se odselil sem," je povedal moški, ki naj bi dve leti prebival pri mami in očimu v Sevnici. Po njegovih besedah ga je od doma pregnala finančna stiska, za vse težave pa je po njegovem mnenju kriv Milan Kučan. V avtomobilu si je uredil domovanje, prebira časopise, uporablja prenosni računalnik, včasih se tudi kam odpelje. "Ne vem, kako dolgo bom tu, bomo videli," je prostodušno priznal in dodal, da prejema 
socialno pomoč.

Policija primer pozna
"V Sevnici že nekako od maja v osebnem avtomobilu domuje 49-letnik; nazadnje je imel stalno prebivališče v Kopru," so na naše poizvedovanje odgovorili s Policijske uprave (PU) Krško. Po njihovih podatkih ima moški vse potrebne dokumente, policisti, ki so sicer dvakrat ugotavljali njegovo identiteto, pa ga do zdaj niso zalotili pri prekršku. "Sevniški policisti so sicer zoper njega prejeli prijavo suma storitve kaznivega dejanja, ker pa sumi niso bili potrjeni, so na okrožno državno tožilstvo poslali le poročilo," so povedali na PU Krško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.